Ons aanbod & Recent nieuws

Recent nieuws

blog
14 jan 2023

Bootcamp groepslessen

Vanaf 20 Januari Elke Woensdag 18:30 Bootcamp

Hoe meld je je aan?

Iedereen die al lid is bij JOR kan zich al aanmelden via het groeples rooster in de app. Nog geen lid? Dan kun je een bericht sturen voor een gratis proefles en dan reserveren wij jouw plekje!

⬇️⬇️⬇️

Neem contact met ons op!

14 jan 2023

Kick-boxing groepslessen

Elke Vrijdag om 18:30 (Kick)Boxing

Hoe meld je je aan?

Iedereen die al lid is bij JOR kan zich al aanmelden via het groeples rooster in de app. Nog geen lid? Dan kun je een bericht sturen voor een gratis proefles en dan reserveren wij jouw plekje!

⬇️⬇️⬇️

Neem contact met ons op!

1 jan 2023

NIEUWE LOCATIE

Wij zijn gevestigd op een nieuwe locatie aan de Groene Loper op de Heerderdwarsstraat 31 in Maastricht. Het jaar beter beginnen dan ooit tevoren? Dat kan! Twijfel niet en meld je nu alvast aan om zeker te zijn van een plekje bij ons in de gym!

Calisthenics

blog
Calisthenics is een vorm van krachttraining waarbij verschillende oefeningen worden uitgevoerd die de grote spiergroepen aanspreken zoals rennen, staan, grijpen en duwen.

De oefeningen worden met minimaal gebruik van apparatuur uitgevoerd; er wordt met name gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht. Het doel van de calisthenicsoefeningen is het verbeteren van kracht, fitheid en flexibiliteit door bewegingen zoals trekken, duwen, buigen, springen en zwaaien, waarbij het lichaamsgewicht als weerstand dient. Calisthenics kan bijdragen aan een verbeterde spier- en aerobe conditie en kan zorgen voor verbeterde psychomotorische vaardigheden zoals balans, behendigheid en coördinatie.

Personal Training

blog
Personal training is een 1 op 1 of duotraining met een van onze personal trainers, deze training kan op onze locatie gegeven worden of bijvoorbeeld in de buitenlucht. Tijdens personal training heb je een van onze coaches die je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. Zo zal onze personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam.

Veel personal trainers kunnen je, naast alles op het gebied van voeding en beweging, ook helpen met blessures, pijnklachten en mobiliteit. Daarnaast is een personal trainer niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon en bron van inspiratie en motivatie. Het gaat er ons uiteindelijk om dat je de beste versie van jezelf wordt!

Bootcamp

blog
Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een van onze trainers.

Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.

(Small)Groepstraining

blog
Een groepstraining is een training die door de deelnemers gevolgd wordt als groep.

Er wordt bij dit soort trainingen doorgaans een van onze trainers gevraagd om zijn/ haar kennis en kunde te delen met de groep deelnemers in de vorm van een les.

(Kick)Boks Training

blog
Hoe ziet een kickboks training eruit?

We beginnen de Kickbokslessen met een goede warming-up en diverse rek- en strekoefeningen. Tijdens de lessen worden diverse kickbokstechnieken beoefend door elkaar op de handschoenen te slaan of door trap- en stoottechnieken op een stootkussen te oefenen. Hiermee wordt vooral je conditie, reactievermogen, stoot en trapkracht aangesproken. Ook kun je even lekker losgaan geheel op je eigen tempo en vooral even je hoofd lekker leegmaken! Aan het einde van de workout groeten we gezamenlijk af naar de trainer.

Voeding & Leefstijl

blog

Neem contact met ons op voor een gratis intake gesprek waar we samen een passend doel voor je maken.

Wat valt er onder een gezonde voeding?

Om goed voor uzelf te zorgen is goede voeding belangrijk. Kies vooral groente, fruit, volkoren producten, peulvruchten, noten en vis. Kies en kook met verse producten. Dan bepaalt u zelf hoeveel vet, suiker en zout u gebruikt.

Wat valt er onder gezonde leefstijl?

Een gezonde leefstijl bestaat uit voldoende bewegen, gevarieerd eten en ontspannen waar het kan. Daarnaast is het belangrijk om niet te roken en matig te zijn met alcohol. Hier meer over wat je kunt doen om er een gezonde leefstijl op na te houden.

Wat doen wij?

Wij houden het realistisch met vooral geen dieet, maar kleine stappen om de manier van je leefstijl aan te passen. Wij gaan je leren een gewoonte van je leefstijl en voeding te maken waarbij jij je fijn voelt in leefstijl en voeding. Met behulp van online coachen helpen we je een routine te creëren en hoe je het beste met bepaalde momenten om kunt gaan zoals druk op het werk, feestjes, vasten, etc. en dat je vooral niet te streng voor je zelf zult zijn.

Het is geen sprintrace maar een marathon waar je aan gaat werken.